COVID-19 Voorzorgsmaatregelen

Voor het volledige FAYARD team is de gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en samenleving prioritair. Daarom openen wij FAYARD pop up cinema met volgende voorzorgsmaatregelen en veiligheidsvoorzieningen.

Optimale Bescherming

Het FAYARD team wil zichzelf en jou beschermen door optimale bescherming. Wij voorzien desinfecterende handgel op de locatie en wij voorzien onze medewerkers van het nodige beschermingsmateriaal zoals hygiënische handschoenen en mondmaskers. Draag zelf ook een MONDMASKER bij het binnenkomen en rondlopen te FAYARD. Per tafel vragen wij aan 1 bezoeker om de gegevens te registreren. Dit in het kader van de contact tracing.

1,5 meter Afstandsregel

Bezoekers dienen verplicht plaats te nemen aan een tafel. Consumeren rechtstaand is niet toegestaan.

Onze tafels worden op de nodige afstand van elkaar geplaatst zodat de social distancing optimaal gegarandeerd kan worden. Het terrein is meer dan 1200 vierkante meter groot dus er is voldoende plaats om de social distancing te garanderen.

Bestellingen via OBER!

Om een veilige, snellere en meer efficiënte bediening mogelijk te maken, werken wij met een handig bestelsysteem “OBER” waarbij je op een eenvoudige manier jouw bestelling kan doorgeven aan de FAYARD medewerkers die deze in de meest veilige omstandigheden voor je klaar maken.

Uiteraard nemen wij ook bestellingen aan zonder “OBER”. Geef ons hiervoor een seintje en wij nemen met veel plezier jouw bestelling aan tafel op.

Optimale Hygïene

Op het volledige terrein is hygiëne prioritair. Onze medewerkers wassen en ontsmetten hun handen op regelmatige basis. Tevens worden onze tafels en stoelen na elk vertrek ontsmet en gereinigd.

Indien er gebruik wordt gemaakt van glazen, tassen of servieswerk worden deze op meer dan 60 graden in onze vaatwasser gereinigd. Wij proberen wel zoveel mogelijk met ecologische herbruikbare bekers en bio afbreekbare wegwerpbekers te werken.

Wij voorzien ook extra afsluitbare afvalcontainers op de locatie om de hygiëne te versterken.

Ook de hygiëne in onze sanitaire voorzieningen is optimaal. Wij voorzien voldoende handzeep, ontsmettingsmateriaal en papieren handdoekjes.

Elektronisch betalen

Elektronisch of contactloos betalen wordt aangemoedigd. Wij bieden ook de mogelijkheid om contactloos via Payconiq te betalen.

Onze betaalterminal wordt na elk gebruik ontsmet.

Uiteraard kan er nog steeds contant betaald worden indien gewenst.

Sluiting om 01u00

FAYARD blijft maximum open tot 01u00 (op zaterdag). Onze openluchtvoorstellingen zijn op dit sluitingsuur afgestemd. Gelieve dit sluitingsuur te respecteren.

Online Reserveren

Heb je schrik om geen plaats te hebben voor de openluchtfilm voorstelling of indoor film voorstelling? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om hiervoor te reserveren via ons online reservatiesysteem.

Dit mits het betalen van een reservatiefee. Deze reservatiefee kan op de locatie omgezet worden in overheerlijke drankjes. RESERVEREN KAN DOOR NAAR ONZE FILMPROGRAMMATIE PAGINA’S TE GAAN.

Blijf thuis als je jou ziek voelt.

Stel zoveel mogelijk verplaatsingen uit als je jou ziek voelt. De gezondheid blijft prioritair.


Heb je verdere vragen?