Filmprogramma Openlucht

FAYARD POP UP CINEMA

Happiness is…watching movies!

Onze OPENLUCHTFILMS zijn GRATIS TOEGANKELIJK volgens het FIRST COME, FIRST SERVED PRINCIPE, dit echter met een maximumcapaciteit van 200 personen per filmvoorstelling ingesteld volgens de COVID-19 RICHTLIJNEN. Reserveren is niet verplicht maar kan wel via het betalen van een online reserveringsfee die volledig omgezet wordt in een drankkaart voor FAYARD pop up cinema & zomerbar. RESERVEREN KAN DOOR HET KLIKKEN OP DE FOTO’S IN HET PROGRAMMAROOSTER.

STOELTJES WORDEN VOORZIEN. DEKENTJES EN KUSSENTJES GRAAG ZELF MEE NEMEN WEGENS DE COVID-19 RICHTLIJNEN.

RESERVERINGSFEES worden niet terugbetaald. Bij aflassing door regenweer kan het ticket omgezet worden in een drankkaart van 5,00 EUR die volledig kan gebruikt worden tijdens de openingsperiode van FAYARD.

PROGRAMMA 2020

ZATERDAG 04/07
om 21:30
THE GRADUATE (i.s.m. Pelliculot) (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 11/07
om 21:30
TOP GUN (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 18/07
om 21:30
DIRTY DANCING (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 01/08
om 21:30
THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
undefined
VRIJDAG
07/08
om 21:30
THE TRUMAN SHOW (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 08/08
om 21:30
PSYCHO (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 15/08
om 21:30
E.T. (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZONDAG 16/08
om 21:30
SPIRITED AWAY (i.s.m. Kuma) (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
VRIJDAG
21/08
om 21:30
THE GRADUATE (i.s.m. Pelliculot)(ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 22/08
om 21:30
LA PISCINE (i.s.m. Pelliculot) (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
undefined
ZATERDAG 29/08
om 21:30
MAMMA MIA! (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZONDAG 30/08
om 21:00
THE BLUES BROTHERS! (i.s.m. Clarksville Station) (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)

ZATERDAG 04/07

Om 21:30

THE GRADUATE

Benjamin Braddock heeft er genoeg van om de perfecte jongen te zijn voor de vrienden van zijn ouders, en weet niet wat hij wil met zijn leven. Dan trekt een vriendin van de familie, Mrs Robinson, spontaan de kleren voor hem uit. Hij mag met haar doen wat hij wil. Maar ze is oud genoeg om zijn moeder te zijn en dat leidt tot erg gecompliceerde situaties.

1967 – 105 min. – Komedie, Drama – Mike Nichols – Met Dustin Hoffman, Anne Bancroft, Katharine Ross

VERTONING THE GRADUATE IN SAMENWERKING MET PELLICULOT

ZATERDAG 11/07

Om 21:30

TOP GUN

Maverick wordt samen met zijn co-piloot Goose aangenomen bij Top Gun, een keiharde marineopleiding voor piloten. Hij gaat hier de concurrentie aan met een andere toppiloot, Iceman. Na een tragische gebeurtenis realiseert Maverick zich dat het leven toch keihard kan zijn en twijfelt of hij nog verder wil gaan met vliegen. Uiteindelijk moet hij toch bewijzen wie de beste piloot is.

1986 – 110 min. – Actie – Tony Scott – Met Tom Cruise, Val Kilmer, Kelly McGillis

ZATERDAG 18/07

Om 21:30

DIRTY DANCING

Baby is met haar ouders op vakantie. Ze ontmoet de verveelde dansleraar Johnny Castle van het hotel, maakt kennis met ‘dirty dancing’ en zet haar eerste passen in de liefde.

1987 – 100 min. – Muziek, Romantiek, Drama – Emile Ardolino – Patrick Swayze, Jennifer Grey, Jerry Orbach

ZATERDAG 25/07 (uitstel naar 7/08)

Om 21:30

THE TRUMAN SHOW

Truman Burbank leidt een perfect leventje: goede baan, een liefhebbende vrouw en een goede vriend. Langzaam komt Truman er echter achter dat zijn leventje iets té perfect is: hij ontdekt dat hij het middelpunt is van het succesvolle TV-programma The Truman Show. Al zijn hele leven lang woont Truman in een enorme TV-studio, waar een dorpje is nagebouwd en al z’n vrienden acteurs zijn.

1998 – 103 min. – Komedie – Peter Weir – Met Jim Carrey, Ed Harris, Laura Linney

ZATERDAG 01/08

Om 21:30

THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW

Op de terugweg van een huwelijksfeestje belanden Brad en Janet in een vreemd onherbergzaam gebied. Ze komen in een vreselijke regenbui terecht, geraken de weg kwijt en krijgen een lekke band. Gelukkig is er een kasteel in de buurt: het kasteel Frankenstein. Daar hebben Dr. Frank’N. Furter en zijn vrienden, afkomstig van een transseksuele planeet uit het Transsylvaanse melkwegstelsel, zich geïnstalleerd.

1975 – 100 min. – Komedie, Musical, Horror –  Jim Sharman – Jonathan Adams, Barry Bostwick, Meat Loaf

ZATERDAG 08/08

Om 21:30

PSYCHO

Bediende Marion Crane werkt hard, maar verdient te weinig. Ze zou dolgraag gaan samenwonen met haar vriend Sam, maar ook hij moet rondkomen met een schamel loon. Op een dag krijgt ze van haar baas de opdracht een grote som geld naar de bank te brengen. In een vlaag van wanhoop besluit Marion zich het geld toe te eigenen en vervolgens slaat ze op de vlucht. Onderweg komt ze in een hevige storm terecht en moet ze noodgedwongen overnachten in het Bates Motel. Daar ontmoet ze Norman Bates, de mysterieuze, jonge eigenaar die een obsessie heeft voor zijn moeder.

1960 – 109 min. – Mysterie, Horror, Thriller – Alfred Hitchcock – Met Anthony Perkins, Janet Leigh, Vera Miles

ZATERDAG 15/08

Om 21:30

E.T.

De tienjarige Elliott woont samen met zijn moeder, broer en zusje in een bosrijke buitenwijk van Los Angeles. Op een dag ontdekt hij in de tuin een buitenaards wezentje. Elliott en het wezentje schrikken zich eerst te pletter, maar sluiten dan vriendschap. Elliott noemt het wezentje E.T. en verbergt het in een kast op zijn kamer. De jongen laat E.T. ook kennis maken met zijn broer en zijn zusje. E.T. raakt snel vertrouwd met het aardse leven. Toch heeft hij heimwee naar zijn planeet. Ondertussen begint de aardse atmosfeer zijn gezondheid aan te tasten. Ook Elliott voelt zich niet lekker. Hun band is immers zo hecht geworden dat ze dezelfde gevoelens ervaren.

1982 – 115 min. – Familie, Science Fiction – Steven Spielberg – Met Henry Thomas, Drew Barrymore, Peter Coyote

ZONDAG 16/08

Om 21:30

SPIRITED AWAY

Tijdens de verhuizing van haar familie naar een buitenwijk wandelt Chihiro, een 10-jarig meisje, een wereld binnen die geregeerd wordt door heksen en monsters, waar mensen veranderd worden in dieren. Chihiro moet in een groot badhuis werken om te overleven. Zal het haar lukken om terug te keren naar haar eigen wereld?

2001 – 125 min. – Anime – Hayao Miyazaki – Daveigh Chase, Suzanne Pleshette, Miyu Irino

VERTONING SPIRITED AWAY IN SAMENWERKING MET KUMA ANIME FILM FESTIVAL

ZATERDAG 22/08

Om 21:30

LA PISCINE

De geliefden Jean-Paul en Marianne brengen hun vakantie door in een villa aan de Route de la Plage uitkijkend over de middellandse zee in La Douce France. Op een dag krijgen ze, op uitnodiging van Marianne, bezoek van Harry en zijn bloedmooie 18-jarige dochter Penelope….

1968 – 113 min. – Misdaad – Jacques Deray – Met Alain Delon, Romy Schneider, Jane Birkin

VERTONING LA PISCINE IN SAMENWERKING MET PELLICULOT

ZATERDAG 29/08

Om 21:30

MAMMA MIA ‘SING A LONG’

Donna, een onafhankelijke, single moeder heeft een hotelletje op een idyllisch Grieks eiland. Ze staat op het punt om Sophie, de pittige dochter die ze alleen heeft grootgebracht, los te laten. Voor Sophie’s huwelijk heeft Donna haar twee oude hartsvrienden uitgenodigd: de praktische en no-nonsense Rosie en de rijke, meermalen gescheiden Tanya van haar vroegere backing-band ‘Donna and the Dynamos’. Maar Sophie heeft in het geheim zelf drie gasten uitgenodigd. Ze is op zoek gegaan naar de identiteit van haar vader die haar naar het altaar moet begeleiden en ze haalt drie mannen uit Donna’s verleden naar het mediterrane paradijs waar ze 20 jaar daarvoor waren geweest. In de 24 chaotische, magische uren bloeit er nieuwe liefde op en oude romances vatten opnieuw vlam op dit weelderige eiland vol mogelijkheden.

2008 – 108 min. – Musical – Phyllida Lloyd – Met Meryl Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried

ZONDAG 30/08

Om 21:00

BLUES BROTHERS

Wanneer Jake Blues uit de gevangenis wordt ontslagen, bezoekt hij samen met zijn broer Elwood het weeshuis waar ze werden grootgebracht. Zuster Maria Stigmata vertelt hen dat de instelling in geldnood zit. De twee broers willen haar helpen maar ze moet hun gestolen geld niet hebben. De oudere conciërge Curtis, die hen heeft opgevoed en hun de liefde voor de muziek heeft bijgebracht, raadt hen aan wat vaker naar de kerk te gaan. Zo ontmoeten ze dominee Jones, die een vurige preek ten beste geeft, gevolgd door een geestdriftige gospel met het indrukwekkende kerkkoor. Terwijl de kerkgangers enthousiast meedansen, krijgt Jake een goddelijke ingeving: hij zal zijn vroegere Bluesband weer nieuw leven inblazen.

1980 – 132 min. – Komedie, Musical – John Landis – Met John Candy, John Belushi, Dan Aykroyd

VERTONING THE BLUES BROTHERS IN SAMENWERKING MET CLARKSVILLE STATION