Filmprogramma Openlucht

FAYARD POP UP CINEMA

Happiness is…watching movies!

Onze OPENLUCHTFILMS zijn GRATIS TOEGANKELIJK. Reserveren is niet verplicht maar kan wel via het betalen van een online reserveringsfee die volledig omgezet wordt in een drankkaart voor FAYARD pop up cinema & zomerbar. RESERVEREN KAN DOOR HET KLIKKEN OP DE FOTO’S IN HET PROGRAMMAROOSTER.

STOELTJES WORDEN VOORZIEN door de organisatie.

Bij regenweer zetten we jouw reservatiefee automatisch om in een drankkaart van 5,00 EUR die tijdens de openingsuren kan gebruikt worden.

PROGRAMMA 2023

ZATERDAG 17/06
om 21:30
THE GREATEST SHOWMAN (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 24/06
om 21:30
BEETLEJUICE (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 01/07
om 21:30
MAVERICK (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN FOTO)

ZATERDAG 08/07
om 21:30
EDWARD SCISSORHANDS (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 15/07
om 21:30
LITTLE MISS SUNSHINE (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 22/07
om 21:30
TEEN WOLF (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 29/07
om 21:30
BATMAN (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 05/08
om 21:30
PRETTY WOMAN (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 12/08
om 21:30
THE SHINING (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 19/08
om 21:30
MRS. DOUBTFIRE (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 26/08
om 21:30
A STAR IS BORN (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)

BINNENKORT in FAYARD pop-up cinema

ZATERDAG 17/06

Om 21:30

THE GREATEST SHOWMAN

‘The Greatest Showman’ werpt een blik op het leven van P.T. Barnum. Een entertainer die vanuit het niets kwam om een fascinerend spektakel te creëren dat een wereldwijde sensatie werd. Zo zou hij uiteindelijk het beroemde Ringling Bros. and Barnum & Baily Circus oprichten.

ZATERDAG 24/06

Om 21:30

BEETLEJUICE

Barbara en Adam Maitland zijn betrokken bij een zwaar auto-ongeval. Wanneer ze thuiskomen beseffen ze dat ze eigenlijk niet meer leven. Hun huis wordt verkocht en de nieuwe eigenaars willen het omtoveren tot een excentriek gebouw. De Maitlands hebben het hier zeer moeilijk mee en beseffen dat ze de nieuwe eigenaars als spoken angst kunnen aanjagen. Maar al vlug dringt het tot hen door dat het leven na de dood niet zo eenvoudig is. Wanneer ze willen spoken, zullen ze eerst moeten leren hoe dat werkt. Ook al krijgen ze de hulp van Juno, toch blijken de nieuwe eigenaars zeer goed opgewassen tegen lugubere geluiden en vreemde krachten. De Maitlands raken stilaan wanhopig en vragen de hulp van Beetlejuice, een spook dat zich kan omvormen tot een verschrikkelijk monster.

ZATERDAG 01/07

Om 21:30

MAVERICK

Het is jaren geleden dat Pete ‘Maverick’ Mitchell de pilotenopleiding volgde bij Top Gun. Inmiddels is hij een oude rot in het vak en is hij onverwachts teruggekeerd. Hij neemt vervolgens de rol van mentor op zich om een nieuwe generatie gevechtspiloten op te leiden.

ZATERDAG 08/07

Om 21:30

EDWARD SCISSORHANDS

Edward is gecreëerd door een uitvinder, die echter stierf voor hij z’n karwei af kon maken. Hierdoor heeft Edward scharen waar eigenlijk zijn handen zouden moeten zitten. Wanneer een vrouw bij zijn grote landhuis aanbelt en hem daar vindt, neemt ze hem mee naar haar huis om bij haar familie te wonen. Al snel weet hij zich aan te passen aan de voor hem ongewone omgeving.

ZATERDAG 15/07

Om 21:30

LITTLE MISS SUNSHINE

De zevenjarige Olive Hoover leeft in een bijzonder gezin. Haar vader Richard is een mislukte mental coach, haar broer Dwayne weigert te praten, haar oom Frank is homoseksueel en suïcidaal, haar grootvader Edwin is verslaafd aan heroïne en haar moeder Sheryl begint ook langzamerhand door te draaien. Als Olive dan te horen krijgt dat ze mee mag doen aan de finale van de Little Miss Sunshine wedstrijd, besluit het hele gezin van Albuquerque naar Californië te reizen in hun oude Volkswagenbusje.

ZATERDAG 22/07

Om 21:30

TEEN WOLF

Scott is een tiener die deel uitmaakt van een slecht basketballteam. Hij is verliefd op een meisje dat hem totaal niet ziet staan, totdat hij ontdekt dat hij in een weerwolf verandert. In mum van tijd wordt hij de populairste jongen van de school, maar dan verlangt Scott naar de tijd dat alles nog normaal was.

ZATERDAG 29/07

Om 21:30

BATMAN

Nadat hij als kind getuige was van de moord op zijn ouders heeft multimiljonair Bruce Wayne gezworen om de misdaad te bestrijden. Bij een overval op een chemische fabriek valt de misdadiger Jack Napier door toedoen van Batman in een vat met zuur, waardoor hij misvormd raakt. Hij komt terug als de Joker en neemt de misdaad in de stad over. Batman is de enige die hem kan tegenhouden.

ZATERDAG 05/08

Om 21:30

PRETTY WOMAN

De rijke zakenman Edward neemt het hoertje Vivian mee naar zijn hotel. Hij is zo van haar gecharmeerd dat hij haar voor zijn hele verblijf in Los Angeles inhuurt. Ze leren veel van elkaar. Edward hoe hij een beter mens moet zijn en Vivian hoe ze zich als een dame moet gedragen. Ze worden verliefd op elkaar, maar een relatie tussen hen is natuurlijk onmogelijk….. of niet?

ZATERDAG 12/08

Om 21:30

THE SHINING

Jack Torrance is een schrijver met een writer’s block. Wanneer hij wordt aangenomen voor een baan als huismeester van het prestigieuze Overlook Hotel, dat zich op een afgelegen plek in de bergen van Colorado bevindt, ziet hij dit als de ideale kans om inspiratie op te doen en zijn boek af te maken. Bovendien is het de perfecte plek voor hem, zijn vrouw Wendy en zijn zoontje Danny om tot rust te komen. In al zijn arrogantie slaat hij de geruchten dat er kwade krachten in het hotel zouden huizen, en het lugubere verhaal over de vorige huismeester die waanzinnig is geworden en daarna op gruwelijke wijze zijn gezin heeft uitgemoord, in de wind.

ZATERDAG 19/08

Om 21:30

MRS. DOUBTFIRE

Daniel is samen met zijn vrouw Miranda Hillard een gelukkig stel met drie kinderen. Op een dag krijgen ze ruzie en besluiten ze te scheiden. De kinderen worden aan Miranda toegewezen omdat Daniel in een nieuw huis komt en hij alles eerst op orde moet hebben. Hij mag ze 1 keer in de week op zaterdag zien. Hij vindt dit echter te weinig. Miranda heeft het te druk met haar werk en zoekt een oppas. Daniel verkleedt zich als oud vrouwtje en wordt zo de oppas van zijn eigen kinderen. Dan begint er een reeks komische gebeurtenissen.

ZATERDAG 26/08

Om 21:30

A STAR IS BORN

Jackson Maine is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat als hij een getalenteerde onbekende zangeres ontdekt, genaamd Ally. Terwijl de twee een hartstochtelijke liefdesrelatie beginnen, laat Jackson Ally debuteren tijdens zijn concert en brengt haar daarmee in de spotlights en in de wereld van de sterren. Maar als zijn eigen carrière in de schaduw komt te staan van die van Ally, begint hij het steeds moeilijker te vinden om met zijn vergane glorie om te gaan.