Filmprogramma Openlucht

FAYARD POP UP CINEMA

Happiness is…watching movies!

Onze OPENLUCHTFILMS zijn GRATIS TOEGANKELIJK. Reserveren is niet verplicht maar kan wel via het betalen van een online reserveringsfee die volledig omgezet wordt in een drankkaart voor FAYARD pop up cinema & zomerbar. RESERVEREN KAN DOOR HET KLIKKEN OP DE FOTO’S IN HET PROGRAMMAROOSTER.

STOELTJES WORDEN VOORZIEN door de organisatie.

Bij regenweer zetten we jouw reservatiefee automatisch om in een drankkaart van 5,00 EUR die tijdens de openingsuren kan gebruikt worden.

PROGRAMMA 2022

ZATERDAG 18/06
om 21:30
PADDINGTON (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 25/06
om 21:30
THE BREAKFAST CLUB (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 02/07
om 21:30
FLASHDANCE (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 09/07
om 21:30
THE MASK (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 16/07
om 21:30
INDIANA JONES AND THE RAIDERS OF THE LOST ARK (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 23/07
om 21:30
THE ADVENTURES OF PRISCILLA, QUEEN OF THE DESERT (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 30/07
om 21:30
AN OFFICER AND A GENTLEMAN (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 06/08
om 21:30
THELMA AND LOUISE (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 13/08
om 21:30
DRIVE (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 20/08
om 21:30
ALIEN (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 27/08
om 21:30
ROCKETMAN (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)

BINNENKORT in FAYARD pop-up cinema

ZATERDAG 18/06

Om 21:30

PADDINGTON

Een jonge Peruaanse beer, die een passie heeft voor alles wat Brits is, vertrekt naar Londen waar hij op zoek gaat naar een woning. Wanneer hij eenzaam en verloren op Paddington Station belandt begint hij te beseffen dat het leven in de stad niet is wat hij zich er van had voorgesteld. Maar dan ontmoet hij de vriendelijke familie Brown, die het label om zijn nek lezen (‘Pas alsjeblieft op deze beer, dankjewel’) en hem een tijdelijk onderkomen aanbieden.

ZATERDAG 25/06

Om 21:30

THE BREAKFAST CLUB

Een groep studenten moet zaterdagochtend nablijven. Niemand heeft een vriend aan een ander en iedereen zit er om verschillende redenen. De opdracht die ze krijgen is het schrijven van een opstel, onder doodse stilte en zonder van plaats te veranderen. Aan het begin van de ochtend doen ze dat nog, maar al snel maken ze er een puinhoop van. Gaandeweg ontdekken ze dat ze meer met elkaar gemeen hebben dan ze dachten.

ZATERDAG 02/07

Om 21:30

FLASHDANCE

De achttienjarige Alex Owens werkt overdag als lasser in een staalfabriek en ’s nachts is ze een zwoele danseres in een bar. In haar dromen is ze echter al een gevierde ballerina. Via audities probeert zij om toegelaten te worden bij een professionele dansschool.

ZATERDAG 09/07

Om 21:30

THE MASK

Stanley Ipkiss is een bankmedewerker die constant wordt vernederd tijdens confrontaties, en niet voor zichzelf durft op te komen. Na één van de ergste dagen uit z’n leven vindt hij een masker. Wanneer hij het masker opzet, komt zijn binnenste ik boven; een cartoon-achtige, romantische en wilde man. Een misdaadbaas gaat achter Ipkiss aan, nadat een vriend van hem, dankzij Ipkiss, de dood vindt.

ZATERDAG 16/07

Om 21:30

INDIANA JONES #1

Amerika, 1936. Dokter Henry ‘Indiana’ Jones, archeoloog en expert in occulte zaken, is nog maar net terug van Zuid-Afrika of hij wordt door de geheime dienst aangesproken om de Ark des Verbonds, waarin Mozes de Tien Geboden bewaarde, terug te vinden voor de Nazi’s dat doen. Een oude legende zegt immers dat wie de Ark in handen heeft, onoverwinnelijk zal zijn. Jones pakt meteen zijn spullen en trekt naar Egypte, waar de Nazi’s druk bezig zijn met opgravingen…

ZATERDAG 23/07

Om 21:30

PRISCILLA, QUEEN OF THE DESERT

Drie showgirls – twee travestieten en één transseksueel- uit Sydney zijn het leven in de grote stad beu. Het drietal besluit een uitnodiging aan te nemen voor een optreden in Alice Springs, midden in de woestijn. In hun oude bus, Priscilla gedoopt, beginnen zij aan een reis vol komische, bizarre en gevaarlijke avonturen.

ZATERDAG 30/07

Om 21:30

AN OFFICER AND A GENTLEMAN

Verbitterd door de dood van zijn moeder, besluit de eenling Zack Mayo een officiersopleiding te volgen op de marinebasis van Port Rainier. Tijdens de bikkelharde opleiding sluit hij vriendschap met Sid Worley, een jongen die in het leger zit om de familietraditie in ere te houden. Ze maken er kennis met Paula en Lynette, twee fabrieksarbeidsters die hopen een officier aan de haak te kunnen slaan om zo te kunnen ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

ZATERDAG 06/08

Om 21:30

THELMA & LOUISE

Thelma is getrouwd met Darryl die zijn vrouw het liefst achter het aanrecht ziet, zodat hij ongestoord naar de televisie kan kijken. De tien jaar oudere Louise werkt als serveerster in een eethuis; haar musicerende vriend is zelden thuis. Om de sleur te doorbreken trekken de twee vriendinnen er een paar dagen op uit in de oude, open Ford Thunderbird 1966 cabriolet van Louise. De ontwikkelingen raken in een stroomversnelling als Louise bij een bar een man neerschiet.

ZATERDAG 13/08

Om 21:30

DRIVE

In Drive staat een Hollywood-stuntrijder centraal, een eenzaat van nature, die er een bijverdienste als bestuurder van de vluchtwagen in de criminele onderwereld op nahoudt. Hij haalt zich de woede op de hals van een van L.A.’s gevaarlijkste mannen nadat hij de ex-criminele echtgenoot van z’n mooie buurvrouw helpt bij een klus die helemaal fout afloopt. De enige manier om haar te beschermen en in leven te blijven is doen wat hij het beste kan: rijden.

ZATERDAG 20/08

Om 21:30

ALIEN

De bemanning van een intergalactisch vrachtschip ontdekt op een onbewoonde planeet een ruimteschip dat een noodsignaal uitzendt. Crewleden Kane, Lambert en Dallas gaan aan boord van het onbekende schip en Kane vindt in de catacomben een onbekend organisme dat zich meteen aan zijn gezicht vasthecht. Niet lang daarna baart hij een verschrikkelijk monster dat systematisch jacht maakt op de doodsbange crewleden.

ZATERDAG 28/08

Om 21:30

ROCKETMAN

Rocketman’ vertelt het waargebeurde verhaal van Elton John. Elton besluit als jonge jongen naar het beroemde conservatorium Royal Academy of Music te gaan, waarna hij vervolgens een muzikale samenwerking met Bernie Taupin aangaat. Uiteindelijk zal hij uitgroeien tot een wereldberoemde superster.