Filmprogramma Openlucht

FAYARD POP UP CINEMA

Happiness is…watching movies!

Onze OPENLUCHTFILMS zijn GRATIS TOEGANKELIJK volgens het FIRST COME, FIRST SERVED PRINCIPE, dit echter met een maximumcapaciteit van 200 personen per filmvoorstelling ingesteld volgens de COVID-19 RICHTLIJNEN. Reserveren is niet verplicht maar kan wel via het betalen van een online reserveringsfee die volledig omgezet wordt in een drankkaart voor FAYARD pop up cinema & zomerbar. RESERVEREN KAN DOOR HET KLIKKEN OP DE FOTO’S IN HET PROGRAMMAROOSTER.

STOELTJES WORDEN VOORZIEN. DEKENTJES EN KUSSENTJES GRAAG ZELF MEE NEMEN WEGENS DE COVID-19 RICHTLIJNEN.

Bij regenweer zetten we jouw reservatiefee automatisch om in een drankkaart van 5,00 EUR die tijdens de openingsuren kan gebruikt worden.

PROGRAMMA 2021

ZATERDAG 19/06
om 21:30
SHREK (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 26/06
om 21:30
THE FULL MONTY (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)

ZATERDAG 03/07
om 21:30
WHAT WE DO IN THE SHADOWS
(ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 10/07
om 21:30
AMERICAN PIE (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)

ZATERDAG
17/07
om 21:30
FOOTLOOSE (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)

DINSDAG
20/07
om 21:30
LA LA LAND (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 24/07
om 21:30
GHOSTBUSTERS (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
VRIJDAG
30/07
om 21:30
MAMMA MIA (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG
31/07
om 21:30
MAMMA MIA, HERE WE GO AGAIN (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG
07/08
om 21:30
JAWS (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG 14/08
om 21:30
LE FABULEUX DESTIN D’AMELIE POULAIN (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
VRIJDAG
20/08
om 21:30
L.A. CONFIDENTIAL, in samenwerking met Pelliculot
(ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG
21/08
om 21:30
MOULIN ROUGE (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
VRIJDAG
27/08

om 21:30
MAGIC MIKE (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG
28/08
om 21:30
THE NOTEBOOK (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)

ZATERDAG 19/06

Om 21:30

SHREK

De slechte heerser van Duloc (de kleine Lord Farquaad) heeft alle sprookjesfiguren uit zijn land verbannen. De figuren, inclusief een praatgrage ezel, vluchten naar het moerasland van de oger Shrek, die erg op z’n privacy gesteld is. Farquaad maakt een deal met Shrek: als hij de mooie prinses Fiona redt uit een kasteel dat bewaakt wordt door een draak, krijgt Shrek z’n land terug.

2001 – 90 min. – Komedie, Animatie – Met Mike MyersEddie MurphyCameron Diaz

ZATERDAG 26/06

Om 21:30

THE FULL MONTY

Geïnspireerd door een optreden van de Chippendales, denken 4 mannen erover om een dansact te creëren waarbij ze zouden gaan voor ‘the full monty’, een plaatselijke uitdrukking voor volledig naakt. Probleem is dat ze niet kunnen dansen en ook niet bepaald de meest sexy jongens van de stad zijn. Toch vinden ze nog vier kompanen en beginnen ze schoorvoetend te oefenen.

1997 – 91 min. – Komedie – Met Robert CarlyleTom WilkinsonMark Addy

ZATERDAG 03/07

Om 21:30

WHAT WE DO IN THE SHADOWS

Vampier zijn in de 21ste eeuw is geen makkelijke opdracht. Dit ontdekken de documentaire-makers die een drietal bloeddorstige huisgenoten volgen bij hun alledaagse bezigheden in Wellington, Nieuw-Zeeland. Wanneer ze hipster Nick in een vampier veranderen, worden de rollen echter omgedraaid. Het is niet de nieuweling die de kneepjes van het vak moet leren, maar de onsterfelijken die worden ingewijd in de moderne wereld van modetrends, Facebook en technologie. Integreren in de samenleving is nooit zo moeilijk geweest voor een vampier.

2014 – 86 min. – Komedie, Horror – Met Jemaine ClementTaika WaititiCori Gonzalez-Macuer 

ZATERDAG 10/07

Om 21:30

AMERICAN PIE

Enkele schoolvrienden besluiten hun zielige reputatie van seksuele lozers vaarwel te zeggen en eindelijk eens actie te ondernemen. Gedreven door gierende hormonen, maar hopeloos onervaren, proberen ze te scoren bij de vrouwen. De klunzige Jim, de nerveuze Kevin, sportheld OZ en de mysterieuze Finch sluiten een pact: voor het eindexamenfeest moeten ze ontmaagd zijn.

1999 – 95 min. – Komedie – Met Jason BiggsChris KleinThomas Ian Nicholas

ZATERDAG 17/07

Om 21:30

FOOTLOOSE

Ren MacCormack is net verhuisd van Chicago naar het stadje Bomont. Hij is een echte stadsjongen en danst graag op rockmuziek, twee doodzonden in het lieflijke Bomont. De leraren gebruiken hem als een slecht voorbeeld en zijn klasgenoten pesten hem. Dominee Moore heeft de dansmuziek verboden, echter, hij moest eens weten wat zijn dochter Ariel en Ren samen doen…

1984 – 107 min. – Musical – Met Kevin BaconLori SingerJohn Lithgow 

ZATERDAG 24/07

Om 21:30

GHOSTBUSTERS

Drie wetenschappers verliezen hun baan bij de universiteit van New York, waar ze het occulte bestudeerden. Ze besluiten om zich voortaan te verhuren als Ghostbusters, en zich bezig te gaan houden met het vangen van allerlei soorten spoken en geesten. Wanneer ze een portaal naar een andere dimensie ontdekken is het aan de Ghostbusters om de Big Apple te redden.

1984 – 105 min. – Actie – Met Bill MurrayDan AykroydSigourney Weaver 

ZATERDAG 31/07

Om 21:30

MAMMA MIA, HERE WE GO AGAIN

Vijf jaar na het ontmoeten van haar drie vaders, maakt Sophie Sheridan zich klaar voor de opening van haar moeders hotel. In 1979 ontmoet de jonge Donna Sheridan de mannen die elk Sophie’s biologische vader zou kunnen zijn. Sophie komt meer te weten over haar moeders verleden gedurende haar eigen zwangerschap.

2018 – 114 min. – Musical – Met Lily JamesAmanda SeyfriedMeryl Streep

ZATERDAG 07/08

Om 21:30

JAWS

Het lijk van een jonge vrouw spoelt aan op het strand van de Amerikaanse badplaats Amity. Politiechef Martin Brody start een onderzoek en vermoedt dat er een grote witte haai de wateren onveilig maakt. Het bestuur van het toeristendorpje kiest echter voor het commerciële belang en weigert het verhaal van Brody te geloven.

1975 – 124 min. – Horror – Jacques Deray – Met  Roy ScheiderRobert ShawRichard Dreyfuss

ZATERDAG 14/08

Om 21:30

LE FABULEUX DESTIN D’AMELIE POULAIN

Amélie is op zoek naar liefde, en de zin van het bestaan. Ze is een serveerster in het centrum van Montmartre, waar ze contact heeft met haar buren en klanten, alsmede met een mysterieuze foto-verzamelaar. Langzaam realiseert Amélie zich dat de weg naar geluk zich niet vanzelf zal openbaren, maar dat ze hier initiatief voor zal moeten tonen. Zij treft haar geluk door zich in te spannen voor het geluk van anderen.

2001 – 122 min. – Cinefiel – Met Audrey TautouMathieu KassovitzRufus

VRIJDAG 20/08

Om 21:30

L.A. CONFIDENTIAL

Los Angeles, de jaren ’50: Na een schietpartij in een restaurant proberen drie agenten van het corrupte politiekorps achter de waarheid te komen. Ed Exley, die er alles aan doet om hogerop te komen, zolang het maar via de regels gebeurt, Bud White, die z’n eigen regels hanteert en problemen heeft om z’n woede onder controle te houden, en Jack Vincennes, die het onderhouden van z’n contacten in Hollywood minstens even belangrijk vindt als z’n politiewerk.

1997 – 138 min. – Misdaad – Met Kevin SpaceyRussell CroweGuy Pearce

VERTONING L.A. CONFIDENTIAL IN SAMENWERKING MET PELLICULOT

ZATERDAG 21/08

Om 21:30

MOULIN ROUGE

Parijs, 1899: De jonge schrijver Christian reist af naar Montmartre en raakt bevriend met enkele Boheemse artiesten, die een levensstijl van vrijheid, waarheid, schoonheid en liefde naleven. De artiesten proberen een show te verkopen aan de Moulin Rouge, wiens eigenaar een goede show nodig heeft om van de nachtclub een echt theater te kunnen maken. De graaf die dit mogelijk moet maken wil de exclusieve aandacht van Satine, de ster van de Moulin Rouge. Zij krijgt echter een relatie met Christian.

2001 – 127 min. – Musical – John Landis – Met Nicole KidmanEwan McGregorJohn Leguizamo

ZATERDAG 28/08

Om 21:30

THE NOTEBOOK

Een doorleefde man beschrijft vanuit zijn versleten dagboek het ongelooflijk meeslepende liefdesverhaal van Allie en Noah: De jonge Allie Hamilton wordt op haar vakantie hopeloos verliefd op de knappe Noah Calhoun en ze beleven een onvergetelijke zomer vol hartstocht en passie. Onder druk van haar ouders verliezen de twee elkaar uit het oog. Als Allie op het punt van trouwen staat met de man die wel door haar ouders goedgekeurd wordt, slaat de twijfel toe. Kiest ze voor de liefde van haar leven of kiest ze voor haar ouders goedkeuring. Een bijna onmogelijke opgave en… Kan ze haar Noah vinden? Hebben ze na al die jaren echt nog zulke warme gevoelens voor elkaar of zijn de herinneringen mooier dan de werkelijkheid?

2004 – 123 min. – Romantiek, Drama – Met Gena RowlandsJames GarnerRachel McAdams