Filmprogramma Indoor

FAYARD POP UP CINEMA

Happiness is…watching movies!

Onze INDOOR FILMS zijn GRATIS TOEGANKELIJK volgens het FIRST COME, FIRST SERVED PRINCIPE, dit echter met een maximumcapaciteit per filmvoorstelling ingesteld volgens de COVID-19 RICHTLIJNEN. Reserveren is niet verplicht maar kan wel via het betalen van een online reserveringsfee die volledig omgezet wordt in een drankkaart voor FAYARD pop up cinema & zomerbar. RESERVEREN KAN DOOR HET KLIKKEN OP DE FOTO’S IN HET PROGRAMMAROOSTER.

ZONDAG 20/06
om 15:00
ALADDIN (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)

ZONDAG
27/06

om 15:00
BABE (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZONDAG 04/07
om 15:00
TROLLS WERELDTOUR (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZONDAG 11/07
om 15:00
BELLE EN HET BEEST (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZONDAG 18/07
om 15:00
MADAGASCAR (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZONDAG 25/07
om 15:00
RATATOUILLE (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZONDAG 01/08
om 15:00
COCO (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZONDAG 08/08
om 15:00
LADY EN DE VAGEBOND (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZONDAG 15/08
om 15:00
ALVIN EN DE CHIPMUNKS (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZONDAG 22/08
om 15:00
ANASTASIA (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZONDAG 29/08
om 15:00
FINDING NEMO (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)

ZONDAG 20/06

Om 15:00

ALADDIN

Aladdin is een jongen van de straat die in een druk dorp woont, samen met zijn aapje Abu. Als Prinses Jasmine het leven in het paleis zat wordt, besluit ze zich onder het volk te mengen. Ze komt Aladdin tegen, en hij wordt verliefd op haar. Aladdin wordt gevangen genomen, om vervolgens voor de slechte Jafar (de adviseur van de Sultan) een mysterieuze lamp te vinden.

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 27/06

Om 15:00

BABE

Op de boerderij van boer Hogett heeft elk dier zijn eigen taak. Maar dan komt Babe, een lief en naïef biggetje dat zijn lot in eigen hand wil houden. Opgevoed door Fly de herdershond denkt en doet Babe als een hond, alleen wordt hij niet geaccepteerd als hond. De dieren op de boerderij verklaren Babe voor gek, maar hij zet door…

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 04/07

Om 15:00

TROLL’S WERELDTOUR

Het is aangenaam vertoeven in Trollenland tot koningin Poppy er samen met Branch achter komt dat ze niet de enigen zijn. Er bestaan nog vele andere trollenplekken, elk te herkennen aan een muziekgenre. Wanneer alle trollen in gevaar zijn moeten Poppy, Branch en hun vrienden een gedurfde reis ondernemen en proberen om alle diverse trollen te verenigen.

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 11/07

Om 15:00

BELLE EN HET BEEST

Een prins wordt door een heks door zijn slechte gedrag in een beest veranderd. Om weer een mens te worden moet hij zorgen dat er iemand op hem verliefd wordt. Belle komt in de handen van het Beest en hij houdt haar gevangen. Maar toch bloeit er iets tussen hen op.

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 18/07

Om 15:00

MADAGASCAR

Een zebra uit de New Yorkse dierentuin wil naar het wild toe en ontsnapt uit de dierentuin. Zijn vrienden de leeuw, de giraffe en het nijlpaard gaan achter hem aan. Ze worden op een boot gezet, maar belanden na een ongeval in Madagascar. Helaas hebben deze New Yorkers geen flauw idee hoe ze in het wild moeten overleven.

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 25/07

Om 15:00

RATATOUILLE

Remy is een rat die constant zijn leventje in het dure Franse restaurant Gusteau op het spel zet. Niet alleen vanwege zijn liefde voor lekker eten, maar ook omdat hij dolgraag zelf topkok wil zijn. Wanneer de jonge Linguini, die ondanks zijn gebrek aan talent een baan in de keuken krijgt aangeboden, de talenten van Remy ontdekt, is dat de kans voor de rat om zijn droom uit te laten komen. Linguini en Remy werken vervolgens samen en proberen Gusteau’s restaurant weer op de kaart te zetten.

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 01/08

Om 15:00

COCO

Miguel is een enthousiaste, twaalfjarige jongen die in Mexico woont. Hij ontdekt een eeuwenoud mysterie dat hem naar een bijzondere en onverwachte reünie leidt. Tijdens Día De Los Muertos komt Miguel terecht in de fantastische wereld van de doden. Daar ontmoet hij de oudere generatie, leert hij wat zijn plaats binnen de familie is en hoe families door de tijden heen verbonden blijven door een eenvoudige herinnering.

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 08/08

Om 15:00

LADY EN DE VAGEBOND

Lady, een gouden cockerspaniël, ontmoet een bastaardhond die zichzelf Tramp noemt. Na een aantal gebeurtenissen bij Lady’s huis wordt ze gedwongen om een tijdje samen met hem op te trekken.

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 15/08

Om 15:00

ALVIN EN DE CHIPMUNKS

Het verhaal gaat over drie eekhoorns. De rebelse Alvin, de lange genie en uitvinder Simon en de veelvraat Theodor. Alle drie worden opgevoed door Dave Seville. Hun grootste droom is om een van de bekendste rapgroepen aller tijden te worden. Alvin en de rest proberen alles op alles te zetten om zo snel mogelijk beroemd te worden. Op een dag krijgen zij een kans om een album uit te laten brengen, maar Dave daarentegen heeft zijn bedenkingen. Ze proberen Dave over te halen om alsnog toestemming te geven, zodat hun droom werkelijkheid wordt.

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 22/08

Om 15:00

ANASTASIA

De enige overlevende van de Romanov familie, Anastasia, neemt contact op met Dimitri en Vladimir. Met hen gaat ze op zoek naar haar familie in Parijs, terwijl Rasputin achter haar hielen zit met het doel haar te vermoorden.

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 29/08

Om 15:00

FINDING NEMO

De clownvis Marlin leidt samen met zijn enige zoon Nemo een veilig leventje in het Great Barrier Reef bij Australië. Wanneer Nemo onverwachts weggehaald wordt van zijn thuis, en in het aquarium van een tandarts belandt, is het aan Marlin om hem te redden. Hij krijgt hierbij hulp van Dory, de vis met het slechtste korte termijn geheugen en het grootste hart van de hele oceaan.

NEDERLANDS GESPROKEN