Filmprogramma Indoor

FAYARD POP UP CINEMA

Happiness is…watching movies!

Onze INDOOR FILMS zijn GRATIS TOEGANKELIJK. Reserveren is niet verplicht maar kan wel via het betalen van een online reserveringsfee die volledig omgezet wordt in een drankkaart voor FAYARD pop up cinema & zomerbar. RESERVEREN KAN DOOR HET KLIKKEN OP DE FOTO’S IN HET PROGRAMMAROOSTER.

ZONDAG 19/06
om 15:00
TOM & JERRY (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)

ZONDAG
26/06

om 15:00
DE REDDERTJES (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZONDAG 03/07
om 15:00
GARFIELD, THE MOVIE (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZATERDAG
09/07
om 15:00
ENCANTO (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZONDAG 10/07
om 15:00
THE CROODS (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZONDAG 17/07
om 15:00
DOMBO (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZONDAG 24/07
om 15:00
PAW PATROL, THE MOVIE (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZONDAG 31/07
om 15:00
RAYA AND THE LAST DRAGON (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)

ZONDAG 07/08
om 15:00
DOORNROOSJE (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)

ZONDAG 14/08
om 15:00
WRECK-IT RALPH (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZONDAG 21/08
om 15:00
THE LION KING (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)

ZONDAG 28/08
om 15:00
FREE WILLY (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)

ZONDAG 19/06

Om 15:00

TOM & JERRY

Kayla maakt deel uit van het personeel van een 5-sterren hotel in New York. Er staat een huwelijk op de planning dat in het honderd dreigt te lopen. De ondeugende muis Jerry heeft zich namelijk in het hotel gevestigd. Kayla besluit hierdoor de straatkat Tom in het hotel te halen zodat hij Jerry kan doen verdwijnen.

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 26/06

Om 15:00

DE REDDERTJES

Twee dappere muizen gaan op weg naar het Duivelsmoeras om het vermiste weesmeisje Penny te redden. Het avontuur begint als Penny’s noodkreet in een fles in handen belandt van de schichtige, maar slimme muis Bernard en zijn elegante partner juffrouw Bianca. De twee muizen doen hun belofte aan ‘De Hulp- en Redvereniging’ eer aan als zij Penny in allerijl redden uit de valse klauwen van de gemene Medusa… die Penny nodig heeft om een juweel van onschatbare waarde te vinden.

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 03/07

Om 15:00

GARFIELD, THE MOVIE

Garfields baasje Jon zet Garfields perfecte leventje op zijn kop als hij de domme hond Odie in huis haalt. Garfield heeft vanaf dat moment slechts één levensdoel: Odie uit zijn huis en zijn leven. Wanneer Odie echter ontvoerd wordt door een hondentrainer heeft Garfield toch wel medelijden met hem en komt in actie.

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 10/07

Om 15:00

THE CROODS

Een hevige aardbeving zorgt ervoor dat holbewoner Grug en zijn familie hun vertrouwde omgeving moeten achterlaten. Tijdens hun gevaarlijke zoektocht naar een nieuwe thuis ontmoeten ze een zwerver wiens moderne ideeën over de toekomst in schril contrast staan met de traditionele waarden van Grug. De hele situatie wordt niet eenvoudiger wanneer zijn oudste dochter ook nog eens valt voor de charmes van de vreemdeling.

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 17/07

Om 15:00

DOMBO

De nieuwe zoon van Mrs. Jumbo wordt belachelijk gemaakt vanwege zijn gigantische oren, en krijgt de naam Dumbo mee. Dumbo wordt aan het werk gezet bij de clowns van het circus waar zijn moeder werkzaam is. Het is aan zijn enige vriend, een muis, om Dumbo zijn potentieel te laten benutten.

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 24/07

Om 15:00

PAW PATROL, THE MOVIE

Als de grootste vijand van de Paw Patrols, burgemeester Humdinger, chaos begint aan te richten in Avonturenstad trappen Ryder en de heldhaftige pups een hogere versnelling in om hem te stoppen. Terwijl één pup zijn verleden onder ogen moet komen, krijgt het team hulp van een nieuwe bondgenoot: de slimme teckel Liberty. Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de Paw Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden.

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 31/07

Om 15:00

RAYA AND THE LAST DRAGON

In Kumandra vormen vijf verschillende clans het Land van de Draak. De draken zijn echter al lang verdwenen, en Kumandra is binnengevallen door een duistere sinistere kracht. Raya is een eenzame krijger die een zoektocht start om haar wereld te redden en is vastbesloten om de laatste draak te vinden die volgens haar de macht heeft om Kumandra te redden.

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 07/08

Om 15:00

DOORNROOSJE

Prinses Aurora wordt door de slechte heks Maleficent behekst: voor ze haar 16e verjaardag bereikt zal ze sterven door een giftig spinnewiel. Om dit te voorkomen verbergt de koning haar, onder de zorg van drie feeën. Disney-versie van het gelijknamige sprookje.

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 14/08

Om 15:00

WRECK IT RALPH

‘Wreck-it Ralph’ is de slechterik in een arcade game, maar zou graag net zo geliefd zijn als de perfecte ‘Fix-It Felix’: de held uit het spel. Wanneer de kans zich voordoet, stapt hij stiekem over naar het schietspel Hero’s Duty om daar een medaille te winnen. Hiermee denkt hij ook een gerespecteerde held te kunnen worden, maar het loopt allemaal verkeerd. Ralph moet vluchten en komt terecht in het kleurrijke racespel Sugar Rush. Hier ontmoet hij de levendige Vanellope von Schweetz, een “storing” in het spel. Onbedoeld heeft Ralph echter een virus meegenomen dat de hele arcadewereld bedreigt. Zal het beide outcasts lukken de game te redden en tegelijk hun dromen te verwezenlijken?

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 21/08

Om 15:00

THE LION KING

In Afrika wordt de jonge leeuw Simba geboren als zoon van de leeuwenkoning Mufasa. Dat zint Mufasa’s jaloerse broer Scar absoluut niet, die nu niet langer de eerste troonopvolger is. Terwijl Simba een onbezorgde jeugd geniet in zijn vaders koninkrijk, smeedt Scar samen met een groep hyena’s een plan om zowel Mufasa als Simba uit de weg te ruimen, en zo zelf de macht te kunnen grijpen.

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 28/08

Om 15:00

FREE WILLY

Jesse is in een pleeggezin geplaatst, maar loopt weg en bekladt het bassin van een dolfinarium met spuitverf. De politie brengt hem terug naar zijn pleegouders met de opdracht alles schoon te maken. Bij de uitvoering hiervan sluit hij vriendschap met Willy, een eigenwijze orka die niet veel van mensen moet hebben en al van jongs af aan in gevangenschap leeft. Juist omdat ze zo gelijk zijn, liggen de twee elkaar wel. Jesse wil alles doen om Willy te bevrijden.

NEDERLANDS GESPROKEN