Filmprogramma Indoor

FAYARD POP UP CINEMA

Happiness is…watching movies!

Onze INDOOR FILMS zijn GRATIS TOEGANKELIJK. Reserveren is niet verplicht maar kan wel via het betalen van een online reserveringsfee die volledig omgezet wordt in een drankkaart voor FAYARD pop up cinema & zomerbar. RESERVEREN KAN DOOR HET KLIKKEN OP DE FOTO’S IN HET PROGRAMMAROOSTER.

ZONDAG 18/06
om 15:00
101 DALMATIËRS (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)

ZONDAG
25/06

om 15:00
TOY STORY (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)

ZONDAG 02/07
om 15:00
SING (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)

ZONDAG
09/07
om 15:00
CASPER (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)

ZONDAG 16/07
om 15:00
ANNIE (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)

ZONDAG 23/07
om 15:00
DOLFJE WEERWOLFJE (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)

ZONDAG 30/07
om 15:00
ROBIN HOOD (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)

ZONDAG 06/08
om 15:00
THE SPONGEBOB SQUAREPANTS MOVIE (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)

ZONDAG 13/08
om 15:00
THE GOOD DINOSAUR (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)

ZONDAG 20/08
om 15:00
DE PRINSES EN DE KIKKER (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)
ZONDAG 27/08
om 15:00
DE FLUMMELS (ONLINE RESERVATIE DOOR KLIKKEN OP FOTO)

ZONDAG 18/06

Om 15:00

101 DALMATIËRS

Pongo en Perdita hebben een nest van 15 puppies. Cruella De Vil huurt een paar boeven om de puppies te stelen om zo een mooie jas van Dalmatiër-huid te kunnen maken. Pongo en Perdita moeten er alles aan doen om hun puppies terug te krijgen voor het te laat is.

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 25/06

Om 15:00

TOY STORY

Cowboy Woody is al jaren het favoriete speelgoed van Andy. Wanneer de jongen voor zijn verjaardag de blitse astronautenpop Buzz Lightyear krijgt, wordt Woody naar de achtergrond verdrongen. De twee stukken speelgoed wedijveren om de gunst van de jongen en zetten door hun geruzie de hele kinderkamer in rep en roer. Als Buzz door toedoen van Woody uit het raam valt, krijgt Woody hiervan de schuld van de rest van het speelgoed. Hij gaat naar buiten om Buzz proberen te redden.

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 02/07

Om 15:00

SING

Buster Moon is een erg enthousiaste en optimistische koala die de eigenaar is van een slecht draaiend theater. Om zijn schulden af te lossen en de lege zalen te vullen, besluit hij om een grootse zangwedstrijd te organiseren. Buster weet nog net 1000 dollar bijeen te schrapen als prijzengeld voor de wedstrijd. Door een fout van zijn assistent, een oude hagedis, staat echter op de flyers dat er 100.000 dollar te winnen is. Meteen is de hele dierenwereld in rep en roer.

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 09/07

Om 15:00

CASPER

Hoewel het eenzame spookje Casper alleen op zoek is naar een vriendje om mee te spelen, jaagt hij tot zijn grote verdriet de mensen keer op keer de stuipen op het lijf. Totdat Kat in Casper’s spookhuis Whipstaff Manor komt wonen. Haar excentrieke vader Dr. James Harvey, een ervaren spokenverdrijver, is ingehuurd door de nieuwe eigenaars van het huis, de onuitstaanbare Carrigan Crittenden en haar partner Dibs, om Casper en de andere spoken weg te jagen.

ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD

ZONDAG 16/07

Om 15:00

ANNIE

Het is december ’33. New York City maakt net zoals zovele andere steden over de gehele wereld een zware depressie mee. De traditionele kerststemming is ver te zoeken nu de mensen te kampen hebben met zware financiële en emotionele moeilijkheden. Eén meisje heeft de moed echter nog niet opgegeven. Het weeskindje Annie barst nog steeds van optimisme en zit vol dromen. Annie werd ooit aan de voordeur van het weeshuis achtergelaten. De enige herinnering aan haar ouders is een deel van een zilveren medaillon en een briefje waarin haar ouders beloven dat ze haar ooit terug zullen ophalen. Annie geloof sterk in die belofte en maakt intussen het beste van haar leven. Miss Hannigan heeft de leiding over het weeshuis en ze maakt het Annie en de andere kinderen niet gemakkelijk. Annie besluit daarom zelf op zoek te gaan naar haar ouders en ze vlucht weg.

ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD

ZONDAG 23/07

Om 15:00

DOLFJE WEERWOLFJE

Dolfje Weerwolfje is de verfilming van het eerste boek van de populaire boekenreeks van Paul van Loon. Dolfje weet niet wat hem overkomt als hij de nacht van zijn zevende verjaardag verandert in een wit pluizig dier: een wolfje.Bij het licht van de volle maan springt hij uit het raam van zijn kamertje, de vrijheid tegemoet. Hij rent door het park en de tuin van de buren, vrolijk jagend op eenden en kippen. Als het licht wordt keert hij doodmoe huiswaarts, om een paar uur later wakker te worden als jongetje. Zijn pleegbroertje Timmie vindt het vet en doopt hem “Dolfje weerwolfje’. De gevoelige Dolfje wil helemaal geen weerwolfje zijn. Hij is bang dat zijn pleegouders hem niet meer willen als ze ontdekken wie hij werkelijk is. Dolfje wil zijn geheim koste wat kost bewaren. Maar of dat gaat lukken? Het is tenslotte iedereen maand wel een keer volle maan…

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 30/07

Om 15:00

ROBIN HOOD

De film vertelt de legende van Robin Hood met dieren als personages. Robin Hood is een outlaw die een bende start in Sherwood Forest. Hij wil het onrecht van de plaatselijk Sheriff bestrijden, die de bevolking grote bedragen belasting laat betalen.

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 06/08

Om 15:00

SPONGEBOB: THE MOVIE

SpongeBob SquarePants leeft op de zeebodem in een grote ananas. Hij werkt in de fast-food branche bij de Krusty Krab diner. Wanneer de kroon van Koning Neptunes wordt gestolen is het aan SpongeBob om met z’n vriend Patrick Star hier iets aan te doen. Gebaseerd op de populaire Nickelodeon-serie.

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 13/08

Om 15:00

THE GOOD DINOSAUR

In een wereld waar de dinosauriërs nooit zijn uitgestorven leeft Arlo, een 70 meter hoge tiener-Apatosaurus met een groot hart. Nadat een traumatische gebeurtenis onrust veroorzaakt in Arlo’s rustige gemeenschap, gaat Arlo eropuit om de vrede te herstellen. Onderweg krijgt hij onverwachts gezelschap van een mens: het jongetje genaamd Spot.

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 20/08

Om 15:00

DE PRINSES EN DE KIKKER

Tiana is een jong zwart meisje dat opgroeit in het zowel befaamde als beruchte French Quarter in New Orleans, geboorteplaats van de jazz. Te midden van deze bruisende omgeving raakt ze betrokken in een avontuur dat haar via voodoo, cajun-gebruiken en muziek tot een echte prinses maakt.

NEDERLANDS GESPROKEN

ZONDAG 27/08

Om 15:00

DE FLUMMELS

1835, de Galapagoseilanden. Ed en z’n zus Op zijn Flummels – pluizige beestjes in de vorm van een donut. Ze zijn onhandig, allesbehalve populair en doen wanhopig hun best om erbij te horen. Een zoveelste poging om indruk te maken op hun soortgenoten, loopt volledig mis. Ze belanden in een tijdsbloem die hen naar de moderne samenleving katapulteert. Daar ontdekken ze verkeerschaos, fastfood, en het ergste van al, dat Flummels ondertussen uitgestorven zijn! Met nieuwe vrienden aan hun zijde – de Uitstervers – beginnen Op en Ed aan een wilde reis doorheen de geschiedenis. Kan het stuntelende duo de loop van de geschiedenis veranderen… en zichzelf en hun soort redden?

NEDERLANDS GESPROKEN